• A · 
  • B · 
  • C · 
  • D · 
  • E · 
  • F · 
  • G · 
  • H · 
  • I · 
  • J · 
  • K · 
  • L · 
  • M · 
  • N · 
  • O · 
  • P · 
  • Q · 
  • R · 
  • S · 
  • T · 
  • U · 
  • V · 
  • W · 
  • X · 
  • Y · 
  • Z · 
  • #

Betekenis - melkstandaardisatie

Definitie : melkstandaardisatie

melkstandaardisatie



melkstandaardisatie : uitleg

Melkstandaardisatie is een proces waarbij melk wordt gehomogeniseerd, gepasteuriseerd en vervolgens gecondenseerd of verdikt om de consistentie, smaak en voedingswaarde te verbeteren. Het proces omvat ook het toevoegen van vitamines en mineralen aan de melk om de voedingswaarde te verhogen.

melkstandaardisatie

Advertenties rondom woord melkstandaardisatie