• A · 
  • B · 
  • C · 
  • D · 
  • E · 
  • F · 
  • G · 
  • H · 
  • I · 
  • J · 
  • K · 
  • L · 
  • M · 
  • N · 
  • O · 
  • P · 
  • Q · 
  • R · 
  • S · 
  • T · 
  • U · 
  • V · 
  • W · 
  • X · 
  • Y · 
  • Z · 
  • #

Betekenis - amandelbeslag

Definitie : amandelbeslag

amandelbeslag

aman|del|be|slag
het -woord


amandelbeslag : uitleg

Amandelbeslag is een soort beslag dat wordt gemaakt met amandelmeel, boter, suiker en eieren. Het wordt vaak gebruikt om taarten, koekjes en andere zoete gerechten te maken. Het is licht van smaak en heeft een krokante textuur.

amandelbeslag

Type: zelfstandig naamwoord

Advertenties rondom woord amandelbeslag