• A · 
  • B · 
  • C · 
  • D · 
  • E · 
  • F · 
  • G · 
  • H · 
  • I · 
  • J · 
  • K · 
  • L · 
  • M · 
  • N · 
  • O · 
  • P · 
  • Q · 
  • R · 
  • S · 
  • T · 
  • U · 
  • V · 
  • W · 
  • X · 
  • Y · 
  • Z · 
  • #

Betekenis - rotisserie

Definitie : rotisserie

rotisserie

ro|tis|se|rie
de -woord (vrouwelijk)


rotisserie : uitleg

Rotisserie is een kookmethode waarbij voedsel wordt geroosterd op een spit boven een open vuur of warmtebron. Het voedsel wordt meestal gesmeerd met olie of boter en gekruid met kruiden en specerijen. Het spit wordt meestal regelmatig gedraaid om het voedsel gelijkmatig te laten roosteren.

rotisserie

Type: zelfstandig naamwoord

Advertenties rondom woord rotisserie