• A · 
  • B · 
  • C · 
  • D · 
  • E · 
  • F · 
  • G · 
  • H · 
  • I · 
  • J · 
  • K · 
  • L · 
  • M · 
  • N · 
  • O · 
  • P · 
  • Q · 
  • R · 
  • S · 
  • T · 
  • U · 
  • V · 
  • W · 
  • X · 
  • Y · 
  • Z · 
  • #

Betekenis - milanaise

Definitie : milanaise

milanaise

mi|la|nai|se
de -woord


milanaise : uitleg

Milanaise is een kooktechniek waarbij voedsel in een mengsel van bloem, ei en paneermeel wordt gedoopt en vervolgens gefrituurd. Het resultaat is een knapperig, goudbruin korstje. Deze techniek wordt vaak toegepast bij het bereiden van vlees, vis of groenten.

milanaise

Type: zelfstandig naamwoord

Advertenties rondom woord milanaise