• A · 
  • B · 
  • C · 
  • D · 
  • E · 
  • F · 
  • G · 
  • H · 
  • I · 
  • J · 
  • K · 
  • L · 
  • M · 
  • N · 
  • O · 
  • P · 
  • Q · 
  • R · 
  • S · 
  • T · 
  • U · 
  • V · 
  • W · 
  • X · 
  • Y · 
  • Z · 
  • #

Betekenis - droogvriezen

Definitie : droogvriezen

droogvriezen

droog|vrie|zen


droogvriezen : uitleg

Droogvriezen is een proces waarbij producten worden bevroren door middel van lucht die onder een extreem lage temperatuur wordt gebracht. Het proces maakt gebruik van lucht die onder een temperatuur van -40°C of lager wordt gebracht om het product te bevriezen. Droogvriezen is een veel gebruikte techniek in de voedingsmiddelenindustrie, omdat het een effectieve manier is om producten te conserveren en hun smaak en textuur te behouden.

droogvriezen

Advertenties rondom woord droogvriezen