• A · 
  • B · 
  • C · 
  • D · 
  • E · 
  • F · 
  • G · 
  • H · 
  • I · 
  • J · 
  • K · 
  • L · 
  • M · 
  • N · 
  • O · 
  • P · 
  • Q · 
  • R · 
  • S · 
  • T · 
  • U · 
  • V · 
  • W · 
  • X · 
  • Y · 
  • Z · 
  • #

Betekenis - acetaatzijde

Definitie : acetaatzijde

acetaatzijde

ace|taat|zij|de
de -woord


acetaatzijde : uitleg

Acetaatzijde is een chemische verbinding die wordt gebruikt als conserveermiddel en als smaakstof in voedsel. Het is een zuur dat wordt gemaakt door het verhitten van wijnazijn met kaliumactaat. Het is een kleurloze, heldere vloeistof met een scherpe, zure geur en smaak.

acetaatzijde

Type: zelfstandig naamwoord

Advertenties rondom woord acetaatzijde