• A · 
  • B · 
  • C · 
  • D · 
  • E · 
  • F · 
  • G · 
  • H · 
  • I · 
  • J · 
  • K · 
  • L · 
  • M · 
  • N · 
  • O · 
  • P · 
  • Q · 
  • R · 
  • S · 
  • T · 
  • U · 
  • V · 
  • W · 
  • X · 
  • Y · 
  • Z · 
  • #

Betekenis - vruchtengelei

Definitie : vruchtengelei

vruchtengelei

vruch|ten|ge|lei
de -woord


vruchtengelei : uitleg

Vruchtengelei is een zoete, gelatineachtige substantie die wordt gemaakt door het koken van fruit met suiker en water. Het wordt vaak gebruikt als topping op desserts, taarten en andere zoete gerechten. Soms worden er ook andere ingrediƫnten aan toegevoegd, zoals kaneel of citroensap.

vruchtengelei

Type: zelfstandig naamwoord

Synoniemen - vruchtengelei

  • Synoniem van vruchtengelei: jam
  • Synoniem van vruchtengelei: marmelade

Advertenties rondom woord vruchtengelei