• A · 
  • B · 
  • C · 
  • D · 
  • E · 
  • F · 
  • G · 
  • H · 
  • I · 
  • J · 
  • K · 
  • L · 
  • M · 
  • N · 
  • O · 
  • P · 
  • Q · 
  • R · 
  • S · 
  • T · 
  • U · 
  • V · 
  • W · 
  • X · 
  • Y · 
  • Z · 
  • #

Betekenis - reuzel

Definitie : reuzel

reuzel

reu|zel
de -woord (mannelijk)


reuzel : uitleg

Reuzel is een vetachtige substantie die wordt gebruikt als smaakmaker in de keuken. Het wordt gemaakt door het koken van varkensvet en heeft een zoutige, nootachtige smaak. Reuzel wordt vaak gebruikt om gerechten zoals aardappelpuree, stoofschotels en soepen te verrijken.

reuzel

Type: zelfstandig naamwoord
Verkleinwoord enkelvoud: -
Verkleinwoord meervoud: -
Enkelvoud: reuzel
Meervoud: -

Synoniemen - reuzel

  • Synoniem van reuzel: smeer
  • Synoniem van reuzel: smout
  • Synoniem van reuzel: vet
  • Synoniem van reuzel: bladvet

Advertenties rondom woord reuzel