• A · 
  • B · 
  • C · 
  • D · 
  • E · 
  • F · 
  • G · 
  • H · 
  • I · 
  • J · 
  • K · 
  • L · 
  • M · 
  • N · 
  • O · 
  • P · 
  • Q · 
  • R · 
  • S · 
  • T · 
  • U · 
  • V · 
  • W · 
  • X · 
  • Y · 
  • Z · 
  • #

Betekenis - restsuiker

Definitie : restsuiker

restsuiker

rest|sui|ker


restsuiker : uitleg

Restsuiker is een soort suiker die achterblijft in dranken, zoals wijn, bier en cider, na het fermentatieproces. Het is een natuurlijk product dat wordt gevormd door de gistcellen tijdens het fermentatieproces. Restsuiker geeft dranken een zoete smaak en bepaalt ook de alcoholpercentages van de drank.

restsuiker

Type: zelfstandig naamwoord
Verkleinwoord enkelvoud: restsuikertje
Verkleinwoord meervoud: restsuikertjes
Enkelvoud: restsuiker
Meervoud: restsuikers

Advertenties rondom woord restsuiker