• A · 
  • B · 
  • C · 
  • D · 
  • E · 
  • F · 
  • G · 
  • H · 
  • I · 
  • J · 
  • K · 
  • L · 
  • M · 
  • N · 
  • O · 
  • P · 
  • Q · 
  • R · 
  • S · 
  • T · 
  • U · 
  • V · 
  • W · 
  • X · 
  • Y · 
  • Z · 
  • #

Betekenis - eiergaren

Definitie : eiergaren

eiergaren

ei|er|ga|ren


eiergaren : uitleg

Eiergaren is een techniek waarbij eiwit uit een ei wordt gebruikt om voedsel te binden, te verdikken of te glazuren. Het wordt meestal gebruikt in sauzen, soepen en gerechten met custards. Eiergaren wordt bereikt door het kloppen van het eiwit met suiker of zout totdat het stijf is.

eiergaren

Advertenties rondom woord eiergaren