• A · 
  • B · 
  • C · 
  • D · 
  • E · 
  • F · 
  • G · 
  • H · 
  • I · 
  • J · 
  • K · 
  • L · 
  • M · 
  • N · 
  • O · 
  • P · 
  • Q · 
  • R · 
  • S · 
  • T · 
  • U · 
  • V · 
  • W · 
  • X · 
  • Y · 
  • Z · 
  • #

Betekenis - deglaceren

Definitie : deglaceren

deglaceren

de|gla|ce|ren


deglaceren : uitleg

Glaceren is het aanbrengen van een dunne laag glazuur op een gebakje, taart of ander baksel. Het glazuur bestaat meestal uit poedersuiker, water en soms ook eieren. Het glazuur wordt aangebracht met een kwast of spatel en vervolgens gebakken in de oven om het te laten hard worden.

deglaceren

Advertenties rondom woord deglaceren